opgelet

Opgelet! Omdat 1&2, 3&4, 5&6, recrea+ en acro volzet zijn, worden de inschrijvingen voor deze groepen geblokkeerd, dus kan je niet meer inschrijven voor deze groepen.

Opgelet! Sommige groepen zijn snel volzet maar (oude) leden krijgen voorkeur zodat zij kunnen blijven. Daarom vragen wij oude leden om zich in te schrijven vanaf 16 mei 2022 en nieuwe leden pas vanaf 15 juni 2022. Indien er eerst een proefles gewenst wordt, hoef je pas in september te betalen indien deze proefles OK was. Je dient dan bij de inschrijving te vermelden onder de nuttige gegevens: Proefles.

Deelname basisgroep

Je dient hieronder steeds een basisgroep aan te duiden zodat we weten bij welke groep je hoort. Je kan daarna aangeven als je hieraan toch niet zou deelnemen.

Als je voor recrea+ of minikeur kiest, wordt de basisgroep voor het inschrijvingsbedrag steeds meegeteld omdat we voor deze groepen sterk aanmoedigen om ook aan een basisgroep deel te nemen. Bij acrogym en keurturnen is dit niet het geval.

Voor wie niet opnieuw inschrijft: gelieve dit aan ons te laten weten ten laatste op 15 juni.

Alle velden zijn verplicht maar 1 telefoonnummer volstaat (GSM of gewone lijn).

Inschrijving lid of leden

× Hier kan u toestemming geven om foto's en videos van de turnshow waarop het ingeschreven lid te zien is toe te laten om te verspreiden onder de leden.
Klik voor meer uitleg