Vanaf het turnjaar 2024-2025 zal turnkring Excelsior vzw als eerste turnclub in Leuven een groep voor G-turners aanbieden. Onze doelgroep bestaat uit sportievelingen met een verstandelijke beperking, ASS of een fysieke beperking (niet rolstoelgebonden) (o.a. type 2, type 4 en type 9), binnen een leeftijdscategorie van 6-12 jaar.

De lessen gaan wekelijks door op zaterdagochtend (9u-10u) in de turnzaal van het Boudewijnstadion te Kessel-Lo (Leuven).

Via het aanmeldingsfomulier kan u zich aanmelden voor de turnlessen. Belangrijk: dit houdt geen definitieve inschrijving in. Aangezien dit het eerste jaar is waarin wij G-gym aanbieden, werken we slechts met een beperkte groep. Hierdoor zullen we een selectie maken gebaseerd op de informatie komende uit de aanmelding. Gedurende augustus zullen we vervolgens intakegesprekken organiseren, waarna een beperkt aantal kinderen kan deelnemen aan de proeflessen in september. We gaan hierna vanaf oktober met volle goesting aan de slag met onze G-turners.

Aangezien we extra turnmateriaal wensen aan te kopen voor deze lessen verkopen we wenskaartjes in turnthema. De bestelling moet gebeuren voor 18/8/2024 via dit formulier. De kaartjes zullen in september tijdens de turnlessen uitgedeeld worden.

g-gym