opgelet

Opgelet! Sommige groepen zijn snel volzet maar (oude) leden krijgen voorkeur zodat zij kunnen blijven. Daarom vragen wij oude leden om zich in te schrijven vanaf 15 mei 2021 en nieuwe leden pas vanaf 15 juni 2021. Indien er eerst een proefles gewenst wordt, hoef je pas in september te betalen indien deze proefles OK was. Je dient dan bij de inschrijving te vermelden onder de nuttige gegevens: Proefles.

Deelname basisgroep

Je dient hieronder steeds een basisgroep aan te duiden zodat we weten bij welke groep je hoort. Je kan daarna aangeven als je hieraan toch niet zou deelnemen.

Als je voor recrea+ of minikeur kiest, wordt de basisgroep voor het inschrijvingsbedrag steeds meegeteld omdat we voor deze groepen sterk aanmoedigen om ook aan een basisgroep deel te nemen. Bij acrogym en keurturnen is dit niet het geval.

Compensatie weggevallen lessen

Voor degenen die dit wensen, zullen we deze inschrijving combineren met een compensatie voor de weggevallen lessen van dit jaar. Je zal dus kunnen kiezen: ofwel betaal je het volledige bedrag, ofwel betaal je pas vanaf 1 januari 2022 voor turners die dit jaar jonger waren dan 13, of vanaf 1 februari 2022 voor turners die dit jaar ouder waren dan 12. Als je een compensatie wenst, dient er dus enkel betaald te worden voor de resterende maanden van het nieuwe turnjaar. Zo kan het verlies van lessen voor jullie vergoed worden.

Je zal na de inschrijving een e-mail krijgen met een keuze van data en te betalen bedragen. De verzekering van 8 EURO wordt wel telkens in rekening gebracht aangezien we deze ook volledig moeten doorstorten.

Wel zullen we soms een correctie moeten doen, bv turners die in 2021-2022 zullen starten met keur, minikeur of recrea+ en hier dus wel een heel turnjaar zullen meedoen. Deze correctie zal dan in een latere e-mail meegedeeld worden.

Voor wie niet opnieuw inschrijft: gelieve dit aan ons te laten weten ten laatste op 30 juni. Als je een compensatie wil, zal dit dan per kind bekeken worden en teruggestort worden.

Opgelet! Omdat de groepen van 1ste & 2de leerjaar, 3de en 4de leerjaar, 12+ en volwassenen reeds volzet zijn, worden de inschrijvingen voor deze groepen geblokkeerd.

Alle velden zijn verplicht maar 1 telefoonnummer volstaat (GSM of gewone lijn).

Naam ouder of voogd:*Straat:*Huisnummer:*Postcode:*Gemeente:*Nationaliteit:*Telefoonnummer:GSM-nummer:E-mailadres:*Eventuele nuttige gegevens (bvb. medische gegevens):

Inschrijving lid of leden

  • VoornaamAchternaamGeboortedatumBasisgroepen
Recrea+ (1h30)Acrogym (2h)Minikeur (3h)Keurturnen (4h)Wenst niet deel te nemen aan jongerengroep
Ik sta toe dat er foto’s en videos worden genomen tijdens de activiteiten (bv de turnshow), voor verspreiding enkel binnen Turnkring Excelsior Boven-Lo vzw.
× Hier kan u toestemming geven om foto's en videos van de turnshow waarop het ingeschreven lid te zien is toe te laten om te verspreiden onder de leden.
Klik voor meer uitleg